Βιογραφικό Σημείωμα

Σημειώνουμε ότι ο Κατσουλίδης έχει σχεδιάσει τυπογραφικά αλφάβητα όπως, τα ''ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ'', τα ''ΚΑΤΣΟΥΛΙΔΗΣ'', τα ''ΓΕΝΝΕΣΙΣ'' κ.ά.
Έχει γράψει δύο βιβλία: ''Το Σχέδιο του Γράμματος'' έκδοση Θ. Καστανιώτη, 1991, "o Παπα-Μιχάλης",έκδοση Α. Λιβάνη, 2001, (Α' βραβείο Ε.Ε.Χ.Γ.)Έχει πραγματοποιήσει 30 ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει λάβει μέρος σε πολλές διεθνείς εκθέσεις και Μπιεννάλε. Έργα του βρίσκονται στην Εθνική Πινακοθήκη, στο Μουσείο Βορρέ, στη Γεννάδιο Βιβλιοθήκη, στη Θεσσαλο- νίκη, στο Μουσείο Ιδρύματος της Εθνικής Τραπέζης, στην Πινακοθήκη Ρόδου, στην Πινακοθήκη Πιερίδη, στο Μουσείο Χαρακτικής Ν. Γρηγοράκη, στο Παρίσι στην Εθνική Βιβλιοθήκη (Cabinet des Estampes) και σε πολλές ιδιωτικές συλλογές στην Ευρώπη και στις Ην. Πολιτείες.

Στο Μουσείο είναι εκτεθειμένα τα 6 Λευκώματα Τέχνης που έχει εκπονήσει κατά καιρούς ο Κατσουλίδης:
Παλατινή Ανθολογία 10 λιθογραφίες 1979,
Παιώνιες της Ελλάδος 12 λιθογραφίες,
έκδοση Μουσείου Γουλανδρή 1983,
Ημικύκλιο, Γιάννης Ρίτσος, 7 λιθογραφίες
έκδοση Τ.Κατσουλίδη, 1989,
Μάνη 10 ξυλογραφίες, κείμενα Ν.Νιφάκη
έκδοση Ν.Γρηγοράκη, 1992,
Γέννεσις 7 χαρακτικά και βυζαντινό αλφβητο
σχεδιασμένο ειδικά γι αυτό το λεύκωμα
έκδοση Ν.Γρηγοράκη, 1996,
Θάλασσα Επαγγελίας, 7 λιθογραφίες με
7 ποιήματα Τίτου Πατρίκιου,
Έκδοση Τ.Κατσουλίδη 2002.

Τα έργα που είναι εκτεθειμένα δεν είναι το σύνολο των έργων που δώρισε ο Κατσουλίδης στο Μουσείο. Υπάρχουν άλλα 50 έργα που δεν μπορούμε να εκθέσουμε λόγω έλλειψης χώρου.Τέλος το διοικητικό συμβούλιο του Μουσείου έχει προγραμματίσει να εκδώσει προσεχώς κατάλογο με όλα τα έργα που έχει δωρίσει στο Μουσείο ο καλλιτέχνης.